В ТІС відбувся тренінг з домедичної допомоги та екстреного порятунку

Днями для співробітників ТІС відбувся тренінг із долікарської допомоги та екстреного порятунку. Його провели найкращі інструктори з тактичної медицини та першої допомоги від компанії FAST. 

Наші колеги вчилися оцінювати стан постраждалого, надавати допомогу людині без свідомості, проводити серцево-легеневу реанімацію та використовувати дефібрилятор, опановували теорію та практику із зупинки масивних кровотеч тощо. «Це було настільки реалістично та практично, що в певні моменти було навіть дещо не по собі. Але в умовах постійних обстрілів Одещини та портової інфраструктури прикладні навички першої домедичної допомоги необхідні кожній людині, адже в критичній ситуації це може допомогти врятувати чиєсь життя», – діляться враженнями учасники тренінгу. 

На жаль, портова інфраструктура є мішенню для регулярних обстрілів ворогом, тож компанія, окрім дотримання обов’язкових протоколів безпеки, додатково проходитиме навчання з долікарської допомоги та екстреного порятунку. Безпека та здоров’я нашої команди – абсолютний пріоритет для ТІС, тож тренінги з домедичної допомоги від FAST проводитимуться регулярно. Потрапити на нього зможе кожен охочий працівник порту.

Інші новини