Політика конфіденційності

Яку інформацію ми збираємо?

Коли ви взаємодієте з нами, ми можемо збирати ваше ім’я, адресу, адресу електронної пошти, номер(и) телефону, місце роботи та назву компанії, IP адресу, приблизну геолокацію, тип пристрою, версію операційної системи та версію браузера.

Як ми збираємо інформацію?
Ми можемо збирати інформацію про вас, коли ви взаємодієте з нами. Наприклад, коли ви зв’язуєтеся з нами щодо нашої діяльності, надсилаєте чи отримуєте інформацію або запитуєте комерційну пропозицію, ви цілеспрямовано і свідомо надаєте нам свою особисту інформацію. Ми також можемо отримувати інформацію про вас від третіх осіб, але тільки якщо ви надали їм дозвіл на передачу вашої інформації.
Конфіденційність

Ми не несемо відповідальності за конфіденційність даних, зібраних веб-сайтами, які не належать або не управляються групою ТІС, включаючи ті, на які є посилання на нашому веб-сайті.

Подання скарги
Якщо ви не задоволені нашими послугами або інформацією на цьому веб-сайті, будь ласка, зв’яжіться з нами за адресою info@tis.ua та надайте детальну інформацію, що пояснює вашу скаргу. Ми розглянемо ваше звернення, перевіримо, чи були дотримані належні процедури, і надамо вам відповідну відповідь.